LAL Summer school - Tavistock

c/o Mount Kelly Tavistock, Devon, England PL19 0HZ, UK
courses

Kaikki kurssit

LAL Summer school - Tavistock tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

 • LAL Summer school - Tavistock 1/11
 • LAL Summer school - Tavistock 2/11
 • LAL Summer school - Tavistock 3/11
 • LAL Summer school - Tavistock 4/11
 • LAL Summer school - Tavistock 5/11
 • LAL Summer school - Tavistock 6/11
 • LAL Summer school - Tavistock 7/11
 • LAL Summer school - Tavistock 8/11
 • LAL Summer school - Tavistock 9/11
 • LAL Summer school - Tavistock 10/11
 • LAL Summer school - Tavistock 11/11
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Devon välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

c/o Mount Kelly Tavistock
Devon
England PL19 0HZ
UK

Koulun sijainti

Tavistock on Devonin perinteinen markkinakaupunki, joka sijaitsee Dartmoorin kansallispuiston reunalla, lähellä Plymouthia. Lähistöllä on suuri maaseutu ja kaksi suosituinta englantilaista rantaa.

LAL Tavistock Kelly-vuorella

Kelly-vuori sijaitsee kauniissa maisemissa, ja siellä on mahtava päärakennus, joka muistuttaa Harry Potter-koulua. Mount Kelly sijaitsee viehättävän Tavistockin kaupungin laidalla ja Dartmoorin kansallispuiston reunalla, ja se tarjoaa kauniin ilmapiirin säilyttäen hyvät tilat opiskelijoillemme.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan LAL Summer school - Tavistock henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat