iMandarin Language Training Institute

No. 1779, Yunshan Road, Shanghai., Shanghai, China
courses

Kaikki kurssit

iMandarin Language Training Institute tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Yksityisopetushuone 1/4
  • Sisäänkäynti 2/4
  • Luokkahuone 3/4
  • Siskäytävä 4/4
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Hyväksymiskirje lähetetään postitse maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröitymisen ohessa veloitetaan maksuna ¥ 500.

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Shanghai välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

No. 1779, Yunshan Road, Shanghai.
Shanghai

China

Koulun sijainti

Sijaitsee uudessa uudessa kaupunginosassa, jossa on hyvät liikenneyhteydet ja palvelut. Se on myös keskittynein alue, jossa ulkomaiset liikerakennukset sijaitsevat. Olemme yksi iMandarinin uusimmista kampuksista, ja tarjoamme erilaisia ​​ainutlaatuisia ohjelmia, laadukasta oppimiskokemuksia, ympäristöä ja hyvää tunnelmaa, joka sopii tarpeisiisi kiinan oppimisen aikana. iMandarin järjestää säännöllisesti kulttuuritoimintaa, kuten kalligrafiaa, taichia, solmiminen- ja kiinalaisia ​​ruokakursseja, jotta opiskelijat voivat kokea kiinalaisen taiteen ja elämäntavan. Uskomme, että iMandarin on paras valinta oppia kiinaa.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan iMandarin Language Training Institute henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat