Eszett Business Language Services

Av. Jose Silva de Azevedo Neto 200, O2 Corporate&Offices, Bloco 7 Ecology, Sala 22775-056 Barra da Tijuca 217, Rio de Janeiro –RJ – Brasil, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 22775-056, Brazil
courses

Kaikki kurssit

Eszett Business Language Services tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Luokkahuone 1/5
  • Office 2/5
  • Luokkahuone 3/5
  • Rakennus 4/5
  • Luokkahuone 5/5
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta.

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Rio de Janeiro based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Av. Jose Silva de Azevedo Neto 200, O2 Corporate&Offices, Bloco 7 Ecology, Sala 22775-056 Barra da Tijuca 217, Rio de Janeiro –RJ – Brasil
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro 22775-056
Brazil

Koulun sijainti

ESZETT on kansainvälinen kieli- ja ohjauskoulu, joka perustettiin vuonna 2011 Rio de Janeirossa. Tarjoamme yksityisluokkia ja muita kielipalveluja viidellä mantereella ja luomme innovatiivisia opetusratkaisuja sinulle tai yrityksellesi.

Eszett toimii tällä hetkellä yli 30 maassa ja opettaa seuraavia kieliä: englanti, saksa, portugali, espanja, ranska, italia, ruotsi, norja, suomi, urdu, puola, tagalog, afrikaani, amhari, japani, mandariini, venäjä ja muut .

Tehokkuuden oppiminen tarkoittaa nyt opiskelua yksityisessä luokassa tai pienissä ryhmissä. Menetelmä ja opettaja valitaan kunkin opiskelijan erityistarpeiden mukaan iän, tason, henkilökohtaisten tavoitteiden, liiketoiminta-alan ja kotona saatavuuden tutkimuksen perusteella. Tarjoamme ”sekoitettua oppimista”, mikä tarkoittaa sitä, että työskentelemme digitaalisen median kanssa opetetun sisällön täydentämiseksi.

Monien vuosien kokemuksella koulutuksesta olemme luoneet kansainvälisen verkoston, jossa on paikallisia ja monikielisiä opettajia, konsultteja, kulttuurienvälisiä kouluttajia ja kääntäjiä tunnetuista ja kokeneista laitoksista, jotka ovat alan motivoituneita ja sertifioituja asiantuntijoita. Kaikilla ammattilaisillamme on korkeakoulututkinto ja heidän kykynsä testattu.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Eszett Business Language Services henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat