ELS Language Centers: New York Manhattan

1855 Broadway, New York, NY 10023, USA
courses

Kaikki kurssit

Erikoistarjous

180 € discount for all courses and accommodations from 12-52 weeks Show details »

ELS Language Centers: New York Manhattan tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

alkaen
974 €

alkaen
1.004 €

alkaen
1.255 €
school
photos

Valokuvia

  • City of New York City 1/4
  • City of New York City 2/4
  • City of New York City 3/4
  • Opiskelijoita 4/4
housing

Majoitus

ELS tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
homestay

Kotimajoitus - Yhden hengen huone - Aamiainen

376 €
viikoittain

Homestay Single-person room - Breakfast only

Ikäryhmä: 18 vuoden ikäinen tai vanhempi
Sijainti: Outside the city center of New York City
Majoitustyyppi: Kotimajoitus
Huonetyyppi: Yhden hengen huone
Ateriaa: Aamiainen (7 ateriaa viikossa)
Saatavuus: tammikuu - joulukuu
Päivä saapumisesta: sunnuntai, milloin
Lähtöpäivänä: lauantai, milloin
376 €
Our homestays are located in trendy neighborhoods of Queens, Brooklyn, and Staten Island. Hosts will provide continental breakfast and other meals can be purchased in local delicatessens and restaurants. Homestays are conveniently located within walking distance to area subway and bus stations providing easy access to ELS Manhattan.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos aiot opiskella Yhdysvalloissa kokopäiväisesti enemmän kuin 18 tuntia viikossa, saat I-20 -lomakkeen joka on toimitettava USA:n suurlähetystöön yhdessä F -1 viisumihakemuksen kanssa. I-20 -lomakkeessa on mukana SEVIS hakunumero. Opiskelijoiden, jotka anovat viisumia on maksettava SEVIS maksu verkossa ennen USAN:n konsulaatissa ja suurlähetystössä tapahtuvaa haastattelua.

I-20 -kaavake lähetetään kotiosoitteeseesi postitse veloituksetta. jos haluat saada materiaalit pikakirjeenä, siitä veloitetaan rekisteröitymisen yhteydessä $110 maksu.

Ole hyvä ja ota huomioon, että Yhdysvaltain lakien mukaan I-20 voidaan myöntää ainoastaan opiskelijoille, jotka opiskelevat englantia kokopäivätoimisesti. F-1 viisuminhaltija ei ole oikeutettu osa-aikaiseen työhön Yhdysvaloissa oleskelun aikana. Jos opiskelet englantia vähemmän kuin 18 tuntia viikossa, tulee sinun anoa itsenäisesti vierailuviisumia (B1/B2).

Lisätietoja siitä, kuinska saada Yhdysvaltain opiskelijaviisumi »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Koulua lähin lentokenttä: John F Kennedy International Airport (JFK).

Koulu tarjoaa lentokenttäkuljetuksen. Jos haluat palvelun, kerro meille lentotietosi ja saapumispäivämääräsi. Yhdensuuntainen lentokenttäkuljetus John F Kennedy International Airport maksaa $160. Sinun on varattava palvelu etukäteen.

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to New York City based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

1855 Broadway
New York
NY 10023
USA

Koulun sijainti

ELS/Manhattan sijaitsee urbaanilla Adelphi Yliopiston kampuksella toimistorakennuksessa Tribeca ja Soho -alueiden vieressä. Keskus sijaitsee vain muutaman korttelin päässä Chinatown ja Greenwich Village -alueista tarjoten opiskelijoille kulttuurikokemuksia ja laadukkaita museoita, teattereita, viihdettä, ravintoloita ja shoppailua. ELS keskuksen naapuruston kuluuttiririkkaus on löydettävissä Yhdysvaltojen suurimmista ja monimuotoisista kaupungeista.

Alueen nähtävyydet;

New York Cityn laadukkaat kulttuurilliset ja historialliset nähtävyydet, shoppailu, ravintolat ja yöeämä.
Viikonloppuretket Philadelphiaan, Bostoniin, Washington DC, Kanadaan.
Viikonloppu- tai päiväretkiä vuorille ja rannoille.

Julkinen liikenne:

New York City tarjoaa erinomaisen juna-, metro- ja bussiliikenteen. Yksi päämetrolinjoista sijiatsee ELS-rakennuksen alla ja se voi viedä opiskelijat useimpiin kaupungin alueista. Opiskelijoille annetaan metro- ja bussikartat. Metro/bussi-matka maksaa 2.50$.

/-päivän matkapassi maksaa 29$, mutta useimmat opiskelijat valitsevat kätevän 30 päivän metro- ja bussipassin, joka maksaa 104$

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan ELS Language Centers: New York Manhattan henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys

"Can a student enrol on a course but organise their own accommodation?"

Dyan Test, opiskelija _ maasta USA
Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Yes this is possible.

Oliko tästä apua? Kyllä

"Can a student have homestay B&B instead of the standard package of accommodation with half-board?"

Oliver Rizzo, ELS Language Centers school representative (Student Services Coordinator Housing & Airport Pickup A Centers)

Unfortunately the homestay packages are non-negotiable.

Oliko tästä apua? Kyllä
Näytä hinnat