Cal America Education Institute

1600 Long Beach Blvd, Long Beach, California 90813, USA
courses

Kaikki kurssit

Cal America Education Institute tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Cal America Education Institute 1/6
  • Cal America Education Institute 2/6
  • Cal America Education Institute 3/6
  • Cal America Education Institute 4/6
  • Cal America Education Institute 5/6
  • Cal America Education Institute 6/6
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos aiot opiskella Yhdysvalloissa kokopäiväisesti enemmän kuin 18 tuntia viikossa, saat I-20 -lomakkeen joka on toimitettava USA:n suurlähetystöön yhdessä F -1 viisumihakemuksen kanssa. I-20 -lomakkeessa on mukana SEVIS hakunumero. Opiskelijoiden, jotka anovat viisumia on maksettava SEVIS maksu verkossa ennen USAN:n konsulaatissa ja suurlähetystössä tapahtuvaa haastattelua.

I-20 -kaavake lähetetään kotiosoitteeseesi postitse veloituksetta. jos haluat saada materiaalit pikakirjeenä, siitä veloitetaan rekisteröitymisen yhteydessä $100 maksu.

Ole hyvä ja ota huomioon, että Yhdysvaltain lakien mukaan I-20 voidaan myöntää ainoastaan opiskelijoille, jotka opiskelevat englantia kokopäivätoimisesti. F-1 viisuminhaltija ei ole oikeutettu osa-aikaiseen työhön Yhdysvaloissa oleskelun aikana. Jos opiskelet englantia vähemmän kuin 18 tuntia viikossa, tulee sinun anoa itsenäisesti vierailuviisumia (B1/B2).

Lisätietoja siitä, kuinska saada Yhdysvaltain opiskelijaviisumi »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Long Beach välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

1600 Long Beach Blvd
Long Beach
California 90813
USA

Koulun sijainti

Cal America Education Institute laajensi apupaikaksi Kalifornian Long Beachin keskeisellä matkailualueella. Sijaitsee Hancockin yliopistossa, vain minuutin kävelymatkan päässä linja-autoista ja metroista, kansainväliset opiskelijat aivan kuten sinä voivat vierailla kauniilla rannoilla ja ostoskeskuksissa lähistöllä sijaitsevalla laiturilla.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Cal America Education Institute henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat