Parhaat portugalin kielikoulut Belo Horizontessa 2024 (332 €)

Äskettäin arvostellut portugalin koulut Belo Horizontessa

Trend(s) Language Solutions

Tämä on erinomainen koulu, jossa on erittäin välittäviä ihmisiä. Oppiminen vaatii sitoutumista, ja on harjoituksia, joiden suorittaminen vaatii melko paljon aikaa. Henkilökunta suhtautuu kaikkiin lomasi aikana ilmeneviin ongelmiin vakavasti ja... more

Trend(s) Language Solutions

Minun piti päivittää portugalin kielen taitoa ja parantaa huomattavasti sujuvuutta. Koulu vastasi täysin odotuksiani - minulla oli henkilökohtaiset tunnit Aguinaldon kanssa ja hän oli super, juuri sellainen opettaja, jota tarvitsin. Hän oli myös... more


portugalin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä portugalin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä portugalin kielikurssit

Yleiset portugalin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun portugalin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon portugalin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Portugalin testi valmennuskurssit

portugalin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän portugalin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business portugali-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia portugalia mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen portugalin opettajan kanssa.