Berkhamsted School

Castle Street, Berkhamsted, England HP4 2BB, UK
courses

Kaikki kurssit

Berkhamsted School tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Tarjoama piskelijamajoitus 1/9
  • Harrastusmahdollisuuksia 2/9
  • Harrastusmahdollisuuksia 3/9
  • Rakennus 4/9
  • Rakennus 5/9
  • Opiskelijoita 6/9
  • Opiskelijoita 7/9
  • Harrastusmahdollisuuksia 8/9
  • Harrastusmahdollisuuksia 9/9
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Berkhamsted välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Castle Street
Berkhamsted
England HP4 2BB
UK

Koulun sijainti

Berkhamsted is a vibrant little place and buzzes on Wednesdays and Saturdays when the market comes to town. Home to a fascinating patchwork of English architectural styles, the town boasts the oldest shop in Great Britain dating back to 1277! Berkhamsted is known for its good food and the High Street is a great place to find nice things to eat.

Berkhamsted stands on the famous Grand Union Canal, a haven for river wildlife and the countryside around is rolling and gentle. All this just half an hour from London!

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Berkhamsted School henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat