ACCORD ISS Barnard Castle

Barnard Castle, County Durham, Barnard Castle, England DL12 8UN, UK
courses

Kaikki kurssit

ACCORD ISS Barnard Castle tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

 • Rakennus 1/15
 • Rakennus 2/15
 • Opiskelijoita 3/15
 • Opiskelijoita 4/15
 • Opiskelijoita 5/15
 • Opiskelijoita 6/15
 • ACCORD ISS Barnard Castle 7/15
 • ACCORD ISS Barnard Castle 8/15
 • ACCORD ISS Barnard Castle 9/15
 • ACCORD ISS Barnard Castle 10/15
 • ACCORD ISS Barnard Castle 11/15
 • ACCORD ISS Barnard Castle 12/15
 • Harrastusmahdollisuuksia 13/15
 • Opiskelijoita 14/15
 • Harrastusmahdollisuuksia 15/15
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Huomaa, että emme varaa opiskelijoille lentoja. Jos etsit lentojen hintatietoja, suosittelemme Kayak.com sivustoa, jossa voit valita selata lentovaihtoehtoja oman maasi ja kohde Barnard Castle välillä oman hintatasosi, aikataulusi ja mieltymyksiesi mukaan.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Barnard Castle, County Durham
Barnard Castle
England DL12 8UN
UK

Koulun sijainti

ACCORD ISS Barnardin Castle kesäkoulu sijaitsee Barnardin linnassa perinteisessä markkinakaupungissa, Durhamin läänin kauniilla alueella Englannin koillisosassa.

Barnardin linna sijaitsee Tees-joen lähellä, jonka mukaan 1300-luvun linna on nimetty, koska se kasvoi joen ympärille. Kaupunki on erittäin suosittu matkailijoiden keskuudessa, sillä se tarjoaa erinomaisen tukikohdan upeiden maisemien tutkimisille. Voit osallistua kävely- ja pyöräretkille, jotka vievät sinut kohteisiin: Teesdale Way, Durham Dales ja jopa North Pennines. Lisäksi kuuluisa järvialue on vain 1 tunnin päässä koulusta.

Durhamin kaupunki on historiallinen kaupunki, noin 45 minuuttia pohjoiseen ACCORD ISS Barnardin Castlen kesäkoulusta. Kaupungissa on yksi Britannian vanhimmista yliopistoista - Durhamin yliopisto, joka perustettiin vuonna 1832. Yliopistossa voit vierailla kasvitieteellisessä puutarhassaa trooppisten kasvien , metsän ja itämaisen museon luona.

1300-luvulla rakennettuun Durhamin linnaan perustettiin yliopisto ja sittemmin siitä tuli UNESCOn maailmanperintökohde vuonna 1987. Durhamin katedraali on myös osa Durhamin maailmanperintökohdetta. Vuonna 1093 rakennettu St Cuthbertin pyhäkkö on rakennettu tuomiokirkolle, joka tunnetaan suuresta romaanisesta arkkitehtuuristaan. Ei ole yllättävää, että se esiintyi kahdessa HARRY POTTER -elokuvassa!

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan ACCORD ISS Barnard Castle henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat