Suosikkikohteita Rio de Janeiro

Language Internationalin järjestämiä portugalin kielikurssit Rio de Janeirossa
opi Portugalin
Rio de Janeiro

6 koulua, 48 kielikurssia mene


Language Internationalin järjestämiä portugalin kielikurssit Rio de Janeirossa

Rio de Janeiro

6 koulua, 48 kielikurssia

portugalin KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä portugalin kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä portugalin kielikurssit

Yleiset portugalin kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun portugalin kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon portugalin intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Testivalmennus

Portugalin testi valmennuskurssit

portugalin testi valmennuskurssit ovat opiskelijoille, jotka haluavat valmistautua Englanti pätevyystesteihin parantaakseen työnsaantimahdollisuuksiaan tai päästäkseen yliopistoon.

Liikeyritys

Likke-elämän portugalin kielikurssit

Kahdenkeskisiä business portugali-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia portugalia mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen portugalin opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen portugalin kurssit

Ammatillinen portugali kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella portugalia tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Erityisalat

Erikois portugalin kielikurssit

Erityisportugalin kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella portugalia ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.