Top 3: Parhaat kreikan kielikoulut Chaniassa 2019 (25 €)

Äskettäin arvostellut kreikan koulut Chaniassa

Lexis, Centre of Greek Language & Culture

Saavuin Lexis koulussa maanantaiaamuna. He kertoivat minulle, minulla oli 2 tuntia luokassa aamulla yksi opettaja, Vaggelo (nainen) ja tunnin luokkaa myöhemmin samana (kaikki yksityinen), Maria. Vaggelo todellakaan koe Kreikan kielen taitoni, mutta... more


kreikan KURSSITYYPIT

Minkä tyyppistä kreikan kielikurssia etsit?

Yleinen

Yleistä kreikan kielikurssit

Yleiset kreikan kurssit ovat aikuisille, jotka haluavat parantaa puhutun, kuunnellun, luetun ja kirjoitetun kreikan kielen taito. Useimmat kielikurssit on tarkoitettu yli 16-vuotiaille aikuisille. 2 - 48 viikon kreikan intensiivikursseja tarjolla. Kielikurssien keskimääräinen opintomäärä on 30 tuntia viikossa.

Nuoret

Nuoriso kreikan kielikurssit

Nuorten kreikan kielikurssi ovat tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille ja 13-18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat opiskella kreikka kesällä. 4 - 8 viikon nuorten kreikan kielikursseja tarjolla kesällä kesä-elokuussa.

Liikeyritys

Likke-elämän kreikan kielikurssit

Kahdenkeskisiä business kreikka-oppitunnit !in !location ovat yritysjohtajille ja ammattilaisille, jotka haluavat oppia kreikkaa mahdollisimman nopeasti räätälöidyillä oppitunneilla yksityisen kreikan opettajan kanssa.

Ammatillinen

Ammatillisen kreikan kurssit

Ammatillinen kreikka kurssit !in !location ovat ammattilaisia, jotka haluavat opiskella kreikkaa tietyllä alueella, kuten liike-elämä, lääketiede, laki, ilmailu, tai matkailuala.

Erityisalat

Erikois kreikan kielikurssit

Erityiskreikan kurssit !in !location ovat niille, jotka haluavat opiskella kreikkaa ja osallistua toimintaan, kuten urheilu, taide, ruoka, jne.