Host Family Stay in the UK

Nottingham, Nottingham, England NG1 3QN, UK
courses

Kaikki kurssit

school
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron Englsih & Multi Activities - Host Family Stay. Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Nottingham based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Nottingham
Nottingham
England NG1 3QN
UK

Koulun sijainti

MAJOITUS & RUOKA
Jokainen opiskelija majoitetaan huolellisesti valittuihin perheisiin paikallisen järjestäjän toimesta. Monet perheistämme vastaanottavat opiskelijamme säännöllisesti joka vuosi, ja heidät tarkistetaan perusteellisesti ennen heidän hyväksymistään.
Täysihoito. Arkisin: aamiainen ja illallinen isäntäperheessä, pakattu lounas ryhmän kanssa. Viikonloppuisin kaikki ateriat isäntäperheen kanssa.

ENGLANNIN OPPITUNNIT
24 tuntia oppituntia 2 viikon oleskelun aikana
35 tuntia oppituntia 3 viikon oleskelun aikana
Opiskelijoille annetaan saapuessaan englannin kielen testi ja heidät sijoitetaan englannin kielitaidoon kielitasonsa mukaan.


Opettajat ovat kaikki täysin päteviä. Monet opettajamme ovat työskennelleet säännöllisesti aiempien ohjelmiemme parissa. He työskentelevät suurella innostuksella ja energialla tarjotakseen todella eläväiset ja nautinnolliset oppitunnit!
Pyrimme tekemään opiskelijoista tehokkaita ja varmoja päivittäisessä viestinnässään. Kaikki kurssimateriaalit annetaan.

TOIMINTA JA POIKKEET
Erilaisia ​​urheilulajeja, esim. . Uinti, tennis, koripallo, pöytätennis, squash jne. keilailu, laserpelit, luistelu, museot.

Siellä on koko päivän retki, jokainen koko viikko, ja retkiä alueen löytämiseen.

VALVONTA
Opiskelijoita valvoo erittäin kokenut englantilaisten opettajien ryhmä ja pätevät nuoriso ohjaajat.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Host Family Stay in the UK henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys

"When do courses start and what is required of me in order to obtain a visa"

Areeg Albaqawi, opiskelija _ maasta Saudi-Arabia
Gavin Daniels, Anglophiles Academic school representative (Coordinator)

All our course start in summer (26th June 2020)

in order to gain a visa you will need to complete an application form for Visa in your home country.

We can supply you with a "visa request letter" that you can include with you visa application when applying for your visa.

in order to issue this letter to include with your application, we will require the following information:

Passport number
issue date of passport
expire date of passport
date of birth

anything else please feel free to ask.

Oliko tästä apua? Kyllä
Näytä hinnat