Coast Education

Downside School, Bath, England BA3 4RJ, UK
courses

Kaikki kurssit

Coast Education tarjoaa seuraavia kielikurssityyppejä:

school
photos

Valokuvia

  • Coast Education 1/9
  • Coast Education 2/9
  • Coast Education 3/9
  • Coast Education 4/9
  • Coast Education 5/9
  • Coast Education 6/9
  • Coast Education 7/9
  • Tarjoama piskelijamajoitus 8/9
  • Coast Education 9/9
housing

Majoitus

Coast Education tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
student-residence

Opiskelija-asuntola - 4-hengen jaetussa huoneessa - Aamiainen, lounas ja päivällinen

Ei sovelleta
viikoittain

Student residence (on-campus) - 4-person shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Ikäryhmä: 9 - 17 vuoden ikäinen
Osoite: Holmbury St Mary, Dorking, Surrey RH5 6LQ, United Kingdom
Sijainti: Belmont Prep School
Majoitustyyppi: Opiskelija-asuntola (kampuksella)
Huonetyyppi: 4-hengen jaetussa huoneessa
Ateriaa: Aamiainen, lounas ja päivällinen (21 ateriaa viikossa)
Toimitilat: Keittiö, pesula, tietokoneet, ilmainen internet, matto, jalopuu, lämmitys, 24/7 valvontaa, puutarha, ja muut
Saatavuus: 16 heinä 2018 - 13 elo 2018
Päivä saapumisesta: maanantai, klo 11:00
Lähtöpäivänä: maanantai, ennen 04:00
Ei sovelleta
Our Belmont Campus is our 'Harry Potter' Campus. Set in a stunning 65 acres of woodland, the school is the old family home of the famous Waterhouse family, founders of PWC. The House boasts charm and beauty, with History throughout the building.

Facilities include a heated outdoor swimming pool, tennis courts, volleyball courts, a full sized multi-purpose sports hall, an on-site Dining Hall, and top of the range classrooms.

All students live in the House, meaning we have a real family feel to our programmes. Students sleep in the dorms, with classrooms only one floor away for workshops, and all site are on site 24 hours a day to ensure the safety and well-being of all children.

This campus is truly magical, and it often fills up quickly due to its popular style.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Kylpy based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Downside School
Bath
England BA3 4RJ
UK

Koulun sijainti

Belmont-kampuksemme sijaitsee yhdellä Britannian "erinomaisesta kauneudesta". 65 hehtaarin metsässä sijaitseva koulu sijaitsee yhdessä maan turvallisimmista alueista. 30 minuutin päässä Lontoon Gatwickista ja 60 minuutin päässä Lontoon Heathrow'n lentokentältä pääset helposti molemmille lentokentille ja tarjoamme ilmaisen kuljetuksen molemmille

Vain 45 minuutin ajomatkan päässä Lontoosta, kaikki päiväretkemme ovat yksityisellä linja-autolla tai minibussilla, joilla on mahdollisimman vähän matka-aikaa. Koska kaikki sisäänpääsylipput kuuluvat hintaan, tämä tekee Buckinghamin palatsista, Windsorin linnasta, Oxfordin yliopistosta ja Chelsea FC -stadionista vierailuja hauskoja, ja niissä on vaihtoehtoja kaikille opiskelijoille.

Olemme ylpeitä siitä, että meillä on maailmanluokan tiloja kaikissa kampuksissamme, ja Belmont ei ole erilainen. Tenniskentillä, lämmitetyt ulkouima-altaat, täysikokoinen urheiluhalli, seikkailutoiminta metsäalueilla sekä päärakennuksessa oppitunnit, työpajat, rentoutumiseen ja nukkumiseen, koulu sopii erinomaisesti kesälle!

Vaikka olemme yhdessä turvallisimmista kylistä Yhdistyneessä Kuningaskunnassa, koulu on täysin turvattu yöllä, ja kaikki henkilökunta on koulutettu korkeimmalla pätevyydellä kunkin lapsen turvallisuuden varmistamiseksi.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Coast Education henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat