Xplore

Framlingham College, College Road, Framlingham,, Ipswich, England IP13 9EY, UK
courses

Kaikki kurssit

school
photos

Valokuvia

  • Kerhohuone 1/5
  • Kerhohuone 2/5
  • Kerhohuone 3/5
  • Harrastusmahdollisuuksia 4/5
  • Rakennus 5/5
housing

Majoitus

Xplore tarjoaa seuraavia majoitustyyppejä:
student-residence

Opiskelija-asuntola - 4-hengen jaetussa huoneessa - Aamiainen, lounas ja päivällinen

Ei sovelleta
viikoittain

Student residence - dorm shared room - Breakfast, lunch, and dinner

Ikäryhmä: 10 - 14 vuoden ikäinen
Osoite: College Road, Framlingham, Ipswich, Suffolk IP13 9EY, England
Sijainti: Framlingham College
Majoitustyyppi: Opiskelija-asuntola (kampuksella)
Huonetyyppi: 4-hengen jaetussa huoneessa
Ateriaa: Aamiainen, lounas ja päivällinen (21 ateriaa viikossa)
Toimitilat: Pesula, puhelin, tietokoneet, ilmainen internet, tV-huone, matto, lämmitys, 24/7 valvontaa, puutarha, ja liikuntapaikat
Matka kouluun: 1 minuuttia walklla
Saatavuus: 04 heinä 2020 - 01 elo 2020
Päivä saapumisesta: lauantai, milloin
Lähtöpäivänä: lauantai, milloin
Ei sovelleta
Accommodation at Camp Framlingham is set across 7 boarding houses, which creates a large campus-style atmosphere. Dorms are furnished to a comfortable standard with single to 6 beds per room.

We always have separate quarters for boys and girls and where possible place campers of a similar age in a room together.

If you have any special requirements or would like to request to share with a friend, we will try to accommodate you, just let us know in advance.
visa

Viisumineuvonta

Me emme voi anoa viisumeja opiskelijoiden puolesta. Koulu voi kuitenkin tarjota viisumihakemukseen tarvittavat lomakkeet.

Jos opiskelet Britanniassa yli 11 kuukauden ajan saat CAS- viitenumeron (Confirmation of Acceptance for Studies) joka sinun on ltoimitettava Britannian suurlähetystöön yhdessä viisumihakemuksesi (General Student Visa) kanssa. Opiskelijat, jotka ovat onnistuneesti varanneet ja maksaneet kielikurssin saavat CAS-numeron . Ole hyvä ja ota huomioon, että Britannian lakien mukaan CAS-numero voi antaa vain opiskelijalle, joka aikoo opiskella englantia yli 11 kuukautta.

Jos opiskelet Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, sinun on anottava erityistä vierailuviisumia (Student Visitor Visa). Vierailevana opiskelijana sinulla ei ole oikeutta työskennellä opiskelun ohella. Jos suunnitelmissasi on opiskella Britanniassa alle kuuden kuukauden ajan, hyväksymiskirje lähetetään sinulle maksutta kotiosoitteeseesi. Jos haluat saada materiaalin pikakirjeenä, rekisteröityessäsi veloitetaan erityismaksu.

Liätietoja Britannian viisumin hausta. »

Lennot ja lentokenttävaihdot

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Ipswich based on your budget, schedule and preferences.

Matkavakuutus

Opiskele huoletta ulkomailla Language Internationalin tarjoamien sairaus- ja henkilökohtaisen omaisuusvakuutusten turvin. Kun varaat kielikurssin kauttamme, voit halutessasi ostaa kansainvälisen vakuutuspaketin joka kattaa sairauskulujen lisäksi omaisuusvahingot. Sinun on varattava palvelu etukäteen rekisteröitymisen ohessa.

Lisätietoja vakuutussuunnitelmastamme »

Lue lisää...
map

Kartta

Framlingham College, College Road, Framlingham,
Ipswich
England IP13 9EY
UK

Koulun sijainti

Framlingham College sijaitsee Suffolkin maaseudulla kävelyetäisyydellä Framlinghamin kaupungista, joka tekee siitä ihanteellisen teini-leirin, jossa voit saada uusia ystäviä ja käydä kaupungin retkillä.

Camp Framlingham on perinteinen näköalaoppilaitos, jossa on moderni ja nykyaikainen kampus, josta näkee ylu Ed Sheeranin kukkula-linnan, joka on ihanteellinen vanhemmille nuorille, jotka haluavat lomailla Englannissa, jossa he voivat parantaa englantia, tavata uusia ihmisiä ja tutustua uusiin ihmisiin Englannin suosituimmissa kaupungeissa.

Kampuksella on hehtaarin nurmikkoa aktiviteetteihin tai rentoutumiseen ystävien kanssa, ja paikallinen kaupunki on vain muutaman minuutin päässä kaupoista ja kahviloista, joissa voi hengailla sekä tarjolla on upeita kaupunkikierroksia Lontooseen, Cambridgeen tai Norwichiin.

questions

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä? Saat vastauksia majoituspaikan Xplore henkilökunnalta ja aiemmilta opiskelijat.

Esitä kysymys
Näytä hinnat